Skip to main content

Terrasoverkapping op maat

Terrasoverkapping op maat

De populariteit van terrasoverkappingen op maat is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het biedt comfort, extra schaduw in de tuin en u zit heerlijk beschut tegen regen en wind. U verlengt hiermee het heerlijke buitenleven en het aantal uren in de gezonde buitenlucht. Ook biedt het extra woonruimte. Kom langs in onze showroom voor een uitgebreid en eerlijk advies.

Terrasoverkapping voor thuiswerkers

We zien ook steeds meer mensen thuiswerken. Dat kunt u binnen doen, maar buiten onder een terrasoverkapping voelt al een stuk aangenamer. De frisse buitenlucht en een tuin in plaats van muren om u heen geeft al een stuk meer creativiteit. Zo komt u die werkdag fluitend door. 

Luxe en kwalitatieve terrasoverkappingen 

Een terrasoverkapping op maat is een fraaie, luxueuze aanvulling op uw woning. Het zorgt ervoor dat u een groot gedeelte van het jaar extra van uw tuin kunt genieten. Wilt u ook tijdens de iets koudere dagen lekker lang buiten kunnen zitten, dan plaatsen we ook bijpassende heaters. Zo zit u ook tijdens de koudere dagen heerlijk beschut en behaaglijk onder uw terrasoverkapping. 

Diverse merken

Wij bieden een ruime keuze aan terrasoverkappingen van verschillende topmerken zoals:

  • Weinor
  • Pallazzo

5 voordelen van een terrasoverkapping op maat

  • Bescherming tegen de felle zon, wanneer uitgerust met zonwering
  • Meer tijd doorbrengen in de gezonde buitenlucht 
  • Extra ruimte zonder lichtinval te beperken
  • Een meerwaarde voor je woning 
  • Een prettige ruimte om mensen te ontvangen  

Terrasoverkappingen van topkwaliteit 

Bij Geers Zonwering kunt u rekenen op absolute kwaliteit terrasoverkappingen. We zijn niet de goedkoopste, maar leveren goed werk. Uiteindelijk zult u dit ook in de duurzaamheid merken. Bij ons kunt u rekenen op passend advies, professionele montage door betrokken vakmensen en een eerlijke en vriendelijke service voor, tijdens en na uw aankoop. 

Passend advies

Wilt u graag advies over terrasoverkappingen op maat? Neem contact op voor meer informatie.

geers zonwering terrasoverkappingengeers zonwering terrasoverkappingengeers zonwering terrasoverkappingengeers zonwering terrasoverkappingen