Skip to main content

Markiezen Den Haag

Markiezen Den Haag

Woonachtig in Den Haag en op zoek naar markiezen? Geers Zonwering is specialist op het gebied van houten en aluminium markiezen. Onze markiezen zijn in talloze vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Of u nu een traditionele of meer luxe woning heeft; de markiezen van Geers Zonwering passen altijd. 

Aluminium en houten markiezen

Markiezen zijn er in verschillende materialen. De markiezen die wij leveren zijn van aluminium of hout. Een markies geeft een bijzonder fraaie versiering aan uw gevel. Zeker bij de wat oudere panden geeft het een extra nostalgisch gevoel. Bij de moderne woningen zorgt het juist voor een exclusieve en tijdloze uitstraling.  

Petmodellen en geboogde en getoogde markiezen

Markiezen zijn perfect te gebruiken als zonwering. Er valt namelijk geen hinderlijk licht binnen vanaf de zijkanten. In ons uitgebreide assortiment vindt u standaard, petmodellen, geboogde en getoogde markiezen. Ook voor de horeca leveren en monteren wij markiezen. Voor ieder type raam zijn er volop mogelijkheden.  

Markiezen op maat laten maken

De markiezen worden uiteraard voor u op maat gemaakt. U kunt de maten aan ons doorgeven voor een eerste prijsindicatie, maar wij komen altijd langs om de maten op te nemen. Wij bieden dan direct een passend advies, zodat uw zonwering echt onderdeel wordt van uw woning. 

De prijs van markiezen

De prijzen van markiezen lopen behoorlijk uiteen. Het is afhankelijk van het type materiaal, de maten en specifieke wensen. Bij Geers Zonwering leveren wij absolute topkwaliteit zonwering. De kans is dus groot dat we niet de goedkoopste zijn, maar wel dat u lange tijd geniet van de topkwaliteit van uw zonwering. Wilt u een prijsindicatie hebben dan kunt u uiteraard even contact opnemen of langskomen in onze showroom. 

Vakbekwame monteurs

Onze vakbekwame monteurs zorgen voor de perfecte afwerking. Voor, tijdens en na de montage staan we voor u klaar. Bezoek gerust eens onze showroom of bel even op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Meer informatie over markiezen? Neem vrijblijvend contact met ons op.