Showroom

Sfeervolle showroom

U bent van harte welkom in onze sfeervolle en moderne showroom voor een gesprek of meer informatie. Op het pand en in de showroom valt het direct op. Prachtige producten op het gebied van zonweringen, terrasoverkappingen en garagedeuren. Mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Geers Zonwering is een familiebedrijf dat werkt met passie en klaar staat voor haar klanten. Bij binnenkomst in de showroom ervaart u direct deze gedachte.

Advies op maat

Samen met u gaat onze adviseur Ankie Geers met u om tafel zitten. Ze laat uitgebreid zien wat de mogelijkheden zijn, heeft een beeld bij het eindresultaat en vertaalt dit naar een offerte op maat. Een offerte waarmee Ankie de kwaliteit kan leveren die gewenst is en de klant volledig kan ontzorgen. Door de jarenlange ervaring van Ankie weet ze precies wat er speelt in de markt. Ankie brengt professioneel en deskundig advies uit. Geen vlotte babbel en een praatje dat ze de goedkoopste is. Nee, een eerlijk en passend advies dat aansluit op uw wensen. Kwaliteit en service staan voorop. Zowel voor, tijdens als na de verkoop van uw product.

Rondleiding

Alvast een voorproefje van onze showroom? Bekijk onze digitale rondleiding via de onderstaande button.

BEKIJK DIGITALE RONDLEIDING

Contactgegevens

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Di t/m vr: 12.00 - 17.00 
  • Zaterdag: 11.00 - 15.00 

Wilt u een afspraak maken buiten openingstijden? Bel naar (015) 310 18 47 

Maak een afspraak

Mail naar info@geerszonwering.nl of bel 015 310 18 47 voor een afspraak.

Bezoek showroom

Wilt u een afspraak maken?

CONTACT OPNEMEN

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 10 augustus t/m 2 september 2019. Vanaf dinsdag 3 september 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom. 

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen