Showroom

Kom langs in onze prachtige showroom

Sfeervolle showroom

Op het pand en in de showroom valt het direct op. Prachtige producten op het gebied van zonweringen, terrasoverkappingen en garagedeuren. Mooi en overzichtelijk gepresenteerd.

Geers Zonwering, aangenaam. Een fijn gevoel en u begrijpt al snel de cultuur van het bedrijf. Een familiebedrijf dat werkt met passie en klaar staat voor haar klanten. Bij binnenkomst in de showroom ervaart u direct deze gedachte. Ankie Geers staat voor u klaar en zet graag een kop koffie. Ankie neemt de tijd en luistert.

Advies op maat

Samen met u gaat ze om tafel zitten, laat uitgebreid zien wat de mogelijkheden zijn, heeft een beeld bij het eindresultaat en vertaalt dit naar een offerte op maat. Een offerte waarmee Ankie de kwaliteit kan leveren die gewenst is en de klant volledig kan ontzorgen. Door de jarenlange ervaring van Ankie weet ze precies wat er speelt in de markt. Ankie brengt professioneel en deskundig advies uit. Geen vlotte babbel en een praatje dat ze de goedkoopste is. Nee, een eerlijk en passend advies dat aansluit op uw wensen. Kwaliteit en service staan voorop. Zowel voor, tijdens als na de verkoop van uw product.

Jarenlange ervaring

Ankie Geers heeft jarenlange ervaring en kan u uitstekend adviseren op het gebied van:

  • binnenzonwering
  • buitenzonwering
  • terrasoverkappingen
  • garagedeuren en
  • Plameco plafonds

Van harte welkom

U bent van harte welkom in onze sfeervolle en moderne showroom voor een gesprek of meer informatie. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 11.00 - 15.00 uur

*Vanaf vrijdag 22 december t/m maandag 8 januari zijn we gesloten.

Rondleiding

Alvast een voorproefje van onze showroom? Bekijk onze digitale rondleiding.

 

Bezoek onze showroomAfspraak maken