Skip to main content

Uitvalschermen: slimme investering voor een duurzaam én stijlvol huis

Uitvalschermen: slimme investering voor een duurzaam én stijlvol huis

U herkent het vast wel: de laaghangende zon op uw televisie- op laptop? Of een veel te warme slaapkamer in de zomer? Daar hebben wij de oplossing voor: met een uitvalscherm kiest u voor de ideale combinatie van comfort en stijl.

Daarnaast bieden uitvalschermen ook nog voordelen op het gebied van duurzaamheid. Bovendien geeft het stijl aan uw woning. We hebben het voor u op een rij gezet. 

Energie efficiënt, beter voor uw portemonnee 

Straks wanneer de zomer weer aanbreekt, komen er ongetwijfeld weer warme en zonnige dagen. De warmte neemt dan niet alleen buiten enorm toe, maar ook binnen stijgt de temperatuur. Met een uitvalscherm reguleert u de temperatuur. 

Door de binnentemperatuur te beheersen, hoeft u minder een beroep te doen op de airconditioning. Dit scheelt aanzienlijk in uw energieverbruik en portemonnee.

Comfortabele omgeving, lekkere temperaturen

Een uitvalschermen heeft invloed op de algehele sfeer in de binnenruimte. Zon kan namelijk zorgen voor een onprettige schittering, terwijl de uitvalschermen zorgen voor een aangename sfeer. 

Met het gebruik van de uitvalschermen zorgt u voor een comfortabele omgeving. Daarmee is ook de binnentemperatuur aangenaam, ongeacht de weersomstandigheden.

Uw interieur blijft in conditie 

De airco minder gebruiken is duurzaam. Er is nog een element waar niet gelijk aan wordt gedacht. UV-stralen van de zon kunnen namelijk schade aanrichten aan uw interieur. Zoals de meubels, vloeren en gordijnen. 

Wat dit met duurzaamheid te maken heeft? Wanneer door het gebruik van de uitvalscherm minder zon binnenkomt, blijft ook uw interieur van betere kwaliteit. Hierdoor hoeft u minder snel nieuw interieur aan te kopen. Dit is uiteindelijk beter voor het milieu, aangezien er minder geproduceerd hoeft te worden.

Stijlvol toevoeging aan uw woning 

Een uitvalscherm is ook een stijlvolle toevoeging aan uw woning. Ze zijn in diverse kleuren, stijlen en materialen verkrijgbaar. Daarom zijn ze helemaal aan te passen aan de stijl en architectuur van uw woning.

Een goed ontworpen uitvalscherm kan bijdragen aan de algehele uitstraling van uw woning. Zelfs de waarde kan hierdoor toenemen. Interessant wanneer u uw woning eens te koop wilt zetten.

Wilt u meer weten over uitvalschermen? 

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. We laten u graag de mogelijkheden zien.