Skip to main content

Weinor Terrazza Originale - terrasoverkapping

Weinor Terrazza Originale - terrasoverkapping

Is buiten voor jou de plek waar je volledig tot rust komt? Dan kan de Weinor Terrazza Originale hier ook een belangrijke bijdrage aan leveren. Deze kwaliteits terrasoverkapping heeft vele positieve eigenschappen: van een fraai design tot aan ingebouwde LED verlichting.

Fraai en uniek design

Weinor Terrazza Originale is ontworpen met oog voor detail. De uit één stuk ontworpen frame is elegant en heeft een modern ontwerp. Hierdoor sluit het aan bij diverse bouwstijlen. De strakke lijnen en hoogwaardige afwerking maken het een stijlvolle toevoeging aan jouw buitenruimte.

Zo creëer je echt een ruimte waar je maar al te graag wilt zitten tijdens zomeravonden. Bovendien geeft het zoveel meer uitstraling aan je woning. Ook je woningwaarde stijgt, en dat is toch een prettige bijkomstigheid. 

Grote overspanningen zonder middenstaander

Kan er veel verschil zitten tussen terrasoverkappingen? Reken maar. Met de Terrazza Originale hebben ze iets onderscheidends bedacht. Ze hebben de overkapping zo ontworpen dat het grote overspanningen aan kan, zonder het gebruik van een middenstaander. 

Dit zorgt voor een onbelemmerd uitzicht en geeft een gevoel van ruimte. Hierdoor kun je optimaal genieten van je tuin of terras. Door het ruimtelijke karakter, kun je het verblijf op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld om een feestje te geven of een lange tafel te dekken voor een diner met de familie.

Lichtlijst LED

Wanneer de geïntegreerde LED-verlichting in de lichtlijst aangaat, krijg je iets bijzonders te zien. De Terrazza Originale heeft deze verlichting subtiel geïntegreerd in het ontwerp en het geeft een ongelofelijke sfeer aan jouw ruimte.  Een echte toevoeging aan de strakke en moderne uitstraling van de overkapping. 

Deze energiezuinige LED-lampen zijn dimbaar, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan jouw gewenste sfeer.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Duurzaam is tegenwoordig het sleutelwoord. Daaraan heeft de Terrazza Originale zich uitstekend gehouden. De terrasoverkapping bestaat uit hoogwaardige materialen en garandeert weerbestendigheid.

Dit zit hem in de constructie van gepoedercoat aluminium en stevig glas. Of de zon nu intens aanwezig is of dat er een zware regenbui valt: de kwaliteit van het product blijft jaar in en jaar uit van hoog niveau. Onderhoud op het product is daarom (vrijwel) niet nodig. 

Flexibele ontwerpmogelijkheden

Met de Weinor Terrazza Originale kies je niet voor iets standaards. De maatwerkoplossingen zijn zeer uitgebreid. Van diverse kleurstellingen tot aan het plaatsen van zijwanden. Hierdoor maak je de overkapping echt eigen, zodat het aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de architectuur van je woning. Of je nu een moderne strakke look wilt of een meer klassieke uitstraling, de Terrazza Originale beschikt over verschillende varianten. 

Zijwanden van glas

De terrasoverkapping nog stijlvoller maken? Dan kun je denken aan het plaatsen van zijwanden met glas. Hiermee creëer je eigenlijk een extra woonruimte aan je huis. Eentje waarmee je de verbinding voelt met de natuur.  

De glazen wanden bieden extra bescherming tegen wind en regen, waardoor jouw terras het hele jaar door te gebruiken is. De transparante wanden zorgen voor een onbelemmerd uitzicht, terwijl ze tegelijkertijd een gevoel van privacy geven. 

De Weinor Terrazza Originale is nog mooier wanneer je deze in het echt ziet. Kom gerust eens langs in onze showroom.