Plameco plafond voor kapsalon

Plameco plafond voor kapsalon

Kapsalon Ada's Haarmode in Pijnacker was zelf toe aan een make-over en kwam daarvoor terecht bij Geers Zonwering. We hebben een Plameco plafond aangebracht en het resultaat was verbluffend.

Nieuwe uitstraling voor kapper Pijnacker

Eigenaresse Nancy van Ada's Haarmode heeft ons gemaild, omdat ze de kapperszaak wilde opknappen en had gelezen over spanplafonds. Het leek haar een mooie oplossing voor de nieuwe uitstraling van haar kapsalon. Ze is in onze showroom geweest om het te bekijken en was erg enthousiast.

Spanplafond aanbrengen is vakwerk

Onze Plameco adviseur Jacko heeft het toen ter plaatse ingemeten. Het aanbrengen van een spanplafond is specialistisch werk, niet iedereen kan dat. We hebben een compleet nieuw Plameco plafond met spots gemaakt en de nodige voorzieningen in het plafond aangebracht. 

Verbluffend resultaat

Het leuke van zo'n klus is dat het resultaat prachtig is. Het ziet er strak uit en de verlichting zit precies op de gewenste plaatsen. Heel fijn voor een kapsalon, waar dat extra belangrijk is. De klant was dan ook erg tevreden dat de zaak er weer strak en netjes uitzag. 

 

Meer informatie over Plameco plafonds