Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

De bedrijfsfilm toont een goed beeld van onze showroom en de producten die wij te bieden hebben. Of het nu gaat om zonwering, terrasoverkappingen, Plameco plafonds, knikarmschermen of luxaflex. We informeren u op persoonlijke en eerlijke wijze.

Plameco plafonds

In de bedrijfsfilm zijn de mogelijkheden per product goed zichtbaar. Zo is een Plameco plafond in mat en hoogglans te leveren, is de verlichting naar uw wensen in te richten en kunnen we het met prachtige sierlijsten tot een schitterend geheel inrichten. De mogelijkheden op het gebied van Plameco plafonds zijn eindeloos.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar. Met een Cocoonhaard erbij zorgt het voor fantastische, sfeervolle zomeravonden. De ramen kunnen in veiligheidsglas van gerenomeerde merken geleverd worden.

Van knikarmschermen tot klein onderhoud

Verder informeert de bedrijfsfilm u over knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken en meer. Voor ieder raam hebben we een oplossing en zijn de mogelijkheden gigantisch. Verschillende maten, vormen, kleuren, stoffen en materialen zijn voorhanden. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook voor klein onderhoud aan zonwering kunt u ons vrijblijvend benaderen.

Kom gerust eens langs en breng een bezoek aan onze showroom.