Fractions van Unilux Screening Pioneers

Fractions van Unilux Screening Pioneers

Nieuw in ons assortiment: Fractions van Unilux Screening Pioneers. 

Wat zijn Fractions?

Unilux Screening Pioneers biedt stijlvolle bescherming tegen de zon.

Wilt u het licht juist buiten of binnen laten? Fractions biedt je de oplossing om op een decoratieve manier het licht binnen te laten komen. Fractions biedt een nieuwe manier om sfeer in een ruimte te bepalen. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden aangepast. De Fractions zijn verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Wat zijn er nog meer voor voordelen?

  • Neemt weinig ruimte in
  • Kunnen zeer dicht bij het raam gemonteerd worden
  • Lichtdicht
  • Isolerende waarde
  • Eenvoudige montage
  • Geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes
  • Blinde scharnieren
  • Alle RAL kleuren mogelijk
  • Hoogwaardig aluminium
  • Trekt niet krom

U creëert de sfeer met Fractions

U blijft natuurlijk zelf de creator; de patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher voor uw woning en zorgen voor een luxe uitstraling. De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de 'blinde' scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken komt er meer of minder lichtinval De accenten zorgen voor de juiste gemoedstoestand en sfeer. Door de lichtsleuven geheel te sluiten wordt de ruimte volledig verduisterd. 

Plaatsing

De keuze van de plaatsing hangt af van de situatie. Wilt u de luiken 180 graden kunnen omslaan, dan dienen Fractions zo kort mogelijk op de hoek van de stijlen te worden gemonteerd. Naast “in-de-dag” montage kunnen Fractions ook “op-de-dag“ worden geplaatst. Door toepassing van een bovenprofiel sluiten Fractions met onzichtbare magneten in dichtgevouwen situatie tegen het bovenprofiel en in opengevouwen toestand tegen elkaar. 

Bediening Fractions

De bediening van de Fractions is eenvoudig door middel van een knop. De lichtsleuven schuift men dicht door de knoppen omhoog te bedienen. Tevens kunnen de Fractions als luiken geopend of gesloten worden.

 

Unilux - Fractions from Unilux BV on Vimeo.

Terug naar overzicht
Aangepaste openingstijden

I.v.m. de zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 10 augustus t/m 2 september 2019. Vanaf dinsdag 3 september 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom. 

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen