Nieuwe collectie zonweringdoek van Dickson

Nieuwe collectie zonweringdoek van Dickson

Het is met de topkwaliteit van de vezels, behandelingen en weefprocedés dat de Dickson-kwaliteit het verschil maakt. 

Weergaloze weerstand en kleurvastheid

De doeken van Dicksonondergaan strenge controles om hun weergaloze weerstand en kleurvastheid te garanderen. In alle weer en wind waarborgt de zgn. Cleangardbehandeling dat ze waterdicht zijn, water afstoten en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Nieuwe collectie zonweringdoek

Onlangs heeft Dickson zijn collectie zonweringdoek uitgebreid met nieuwe tinten en kleurcombintaties. De collectie is opgedeeld in 3 pijlers:

  • Essentiële selectie
    Opvallende of vage strepen, in heel trendy pastel- of poederkleuren. Denk ook aan fel rood, zonnig geel en ander natuurlijk groen. Zonder de donkere strepen en verschillende kleurtinten te vergeten, met witte accenten die van uw zonweringdoek een nieuwe expressievorm maken
  • Graphic Design Selection
    Deze 32 doeken tonen het meesterschap van Dickson: het eigen design team analyseert de nieuwste trends om grafische doeken te creëren in pastel- en poedertinten.
  • Color Design Selection
    De Color Design Selection speelt in 33 doeken alle historische vaardigheden en industriële tools van Dickson uit. De weefseleffecten gaan mooi samen met de zuivere kleurschakeringen in vuurrood, zonnig geel en natuurlijk groen.

Interesse?

Wij adviseren u graag in onze showroom of op locatie voor het beste kleuradvies. Maak gerust een afspraak.

Terug naar overzicht