Garagedeur kopen

Garagedeur kopen doet u bij de specialist in uw regio, Geers Zonwering natuurlijk. Vroeger diende de garagedeur als afsluiter van de garage-opening, tegenwoordig willen huiseigenaren dat de garagedeur een harmonisch geheel vormt met het aanzicht van het huis. 

Deskundig advies

Jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft geleid tot veel kennis. Deze kennis brengen onze adviseurs over in een passend en deskundig advies. Geen snelle babbel, maar samen kijken naar de beste mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Bij Geers Zonwering kunt u altijd rekenen op een eerlijk en passend advies. 

Garagedeuren kopen in regio Den Haag

Veel opdrachtgevers hebben hun garagedeur al naar tevredenheid bij ons besteld en laten monteren. We hebben voor ieder type huis en in ieder formaat passende garagedeuren.

  • Van traditioneel tot modern
  • Van klassiek tot speels
  • Brandwerend en inbraakvrij

Garagedeuren zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u de garagedeur kiezen die het beste bij u en uw woning past.

Gegarandeerd kwaliteit 

Bij Geers Zonwering werken wij samen met de fabrikanten Teckentrup en Novoferm, beiden uit Duitsland. Onze garagedeuren worden aangedreven door de electirsche bediening van Marantec. Ga voor een garagedeur van kwaliteit, ga voor Geers Zonwering.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze garagedeuren en onze andere producten. Aangepaste openingstijden

I.v.m. de zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 10 augustus t/m 2 september 2019. Vanaf dinsdag 3 september 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom. 

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen