Badkamer plafond

Badkamer plafond

Badkamer plafond

Aan het inrichten van de badkamer wordt vaak veel zorg besteed. Het plafond is een belangrijk onderdeel in uw badkamer. Een mooi en strak plafond is zeer bepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Heeft u wel eens gedacht aan een Plameco plafond?

 

Plameco plafond voor uw badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte waar je elke dag aanwezig bent.Ook qua design worden er steeds hogere eisen aan de badkamer gesteld. Het plafond moet vocht bestendig en algen, schimmel en bacterie werend zijn. Toch blijft het lastig om de (vaak kleine) ruimte van een badkamer zo optimaal mogelijk te benutten. Met een badkamerplafond van Plameco kunt u ruimte en rust creëren, wat uw badkamer groter doet lijken.

 

Badkamerverlichting naar wens

In de badkamer zijn inbouwspots in het plafond een mooie en praktische oplossing. Verlichting kan gepland worden zoals u dat wenst. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden.

Voordelen Plameco badkamer plafond

  • Snelle en nagenoeg schone montage, meestal binnen één dag
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Brandveilig
  • Akoestisch corrigerend
  • Thermisch isolerend

Een badkamer plafond naar uw wensen

Wij kunnen uw badkamer plafond geheel naar wens inrichten. Ook kunt u bij het installeren van uw badkamer plafond denken aan geluid in uw plafond. Onze plafondspots en een eventuele geluidsinstallatie geven de badkamer een sfeervolle uitstraling.

Badkamer plafond inmeten en monteren

Wij plaatsen een badkamer plafond voor renovatie, verbouwing of nieuwbouw. Wij kunnen de plafonds zelf inmeten en monteren.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de uitgebreide mogelijkheden voor uw badkamerplafond.

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Uw Plameco adviseur

Jacko Langeraar Plameco adviseur

Advies nodig?
Ik kom graag bij u thuis

Jacko Langeraar
015 310 7023