Over ons

Over ons

Wat begon als een klein bedrijf gericht op zonweringen, garagedeuren en klein onderhoud is uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van zonwering, buitenzonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen en meer.

Door de jaren heen is er een duidelijke bedrijfscultuur ontstaan dat zich uit in vijf kernwaarden:

  • open en eerlijk advies
  • leveren van kwaliteit
  • volledig ontzorgen
  • ervaring
  • duurzaam

Het ontstaan van Geers Zonwering

Geers Zonwering, voorheen Gezo Zonwering is ontstaan in Voorburg. Een klein bedrijf met de focus op zonweringen, garagedeuren en klein onderhoud. Opa Geers was de eigenaar van een aannemers- en zonwerings bedrijf en in 1982 komt dochter Ankie Geers haar vader helpen.

Ankie en Han Geers

Ankie start met 1 dag in de week werk bij haar vader, naast haar andere baan. Al snel werden het 2 dagen en vanaf 1984 werkt Ankie full-time met haar vader in het bedrijf. In 1987 komt ook de broer van Ankie Geers, Han Geers het team versterken. Han komt fulltime in dienst om zich met name te focussen op de uitvoering. Ankie richt zich op de administratie en verkoop.

Ambacht

Opa Geers besluit het rond 1997 iets rustiger aan te doen, maar is ondertussen nog dagelijks met het bedrijf bezig. Hij heeft moeite om zijn bedrijf los te laten. Han heeft inmiddels wel zijn aannemersdiploma gehaald en is de ambachtelijke man binnen het bedrijf.

Verhuizing naar een nieuw pand

In 1997 nemen Ankie en Han het bedrijf over van opa Geers. Zonweringen, garagedeuren en klein onderhoud zijn de pijlers van het bedrijf. Het blijkt een goede stap te zijn met een groter pand op een nieuwe locatie als resultaat. Ankie en Han besluiten eind 2002 om naar Nootdorp te verhuizen. Een fijne locatie, goed bereikbaar en een schitterend pand met uitgebreide showroom. Inmiddels bestaat het bedrijf uit Ankie, Han en een vaste monteur.

Bezoek onze showroom voor een kennismaking met onze producten.

 

Download folder