Gratis Somfy Connexoon io

Somfy Connexoon actie

U ontvangt nu een gratis Somfy Connexoon io t.w.v. €169,- bij aanschaf van twee of meer van onze automatische zonwering of rolluiken. Genieten in de tuin kan dus nog makkelijker! 

Gemakkelijke bediening met uw smartphone

De Somfy Connexoon io maakt van uw smartphone de perfecte afstandsbediening voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en verlichting. Profiteer nu ook van dit gemak met onze actie en ontvang een gratis Connexoon io t.w.v. €169,- bij aanschaf van twee of meer automatsiche zonwering of rolluiken. Dankzij de Connexoon kunt u al deze producten bedienen via een app, waar u ook bent! Ervaar het gemak nu zelf met deze actie. 

Geniet van zonwering

Met deze actie wordt het nog makkelijker om te genieten van uw zonwering. U bent altijd en overal in controle en met één klik wordt het u weer een stukje aangenamer gemaakt. Een aantal voorbeelden van onze producten die met de Somfy Connexoon io aangestuurd kunnen worden zijn: 

  • Knikarmschermen
  • Uitvalschermen
  • Rolluiken

Vergroot uw wooncomfort met nog meer mogelijkheden. Eenvoudig te instaleren, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Zo bent ook u helemaal klaar voor de toekomst en de zon! 

Deze actie is geldig t/m 1 juni 2019. 

Bezoek onze showroom